Op 27 & 28 september serveren wij een menu uit het verre oosten, natuurlijk met de touch van de onze chef Leon Pronk.

Het 4-gangen tasting menu zal je verrassen; Japans, Chinees en een klein beetje Koreaans.
 

Gerechten uit de moderne Aziatische keuken die je meenemen naar het verre oosten van toen en nu.

Op onze facebook pagina en insta zullen we de komende weken gerechtjes posten om je alvast lekker te maken voor een gezellig weekend!!

 



MENU
 

ASOBI  - 楽しま せる
Spicy edamame boontjes


ZENSAI - ターター
Sashimi van sockeye zalm, haringkaviaar, wasabi
Yellowtail kingfish (Himachi), ponzu en sesam

Krokante scampi, spicy Japanse mayonaise
Tataki van kalf met mango, cashew en koriander

 

SUPPLEMENT TUSSENGERECHT -中間裁判所    ( + € 9,50)

Gebrande langoustine, geroosterde prei, dashi en krokante noedels

CHUKAN SARA - 中間裁判所

Gestoomde bao met pekingeend, hoisin en krokante prei


 

KEISHOKU - 更新

Watermeloen met sake infusie, gember en daikon

MEINOSU - メインコース

Gelakte Iberico pluma, gepofte knoflook, gember en furikake
Miso aubergine met sesam
Kropsla kimchi, aioli, ponzu
Japanse gebakken rijst

 

4- gangen € 37,50

5- gangen € 47,00